انجمن صنفی اعضا هیات علمی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان
انجمن صنفی اعضا هیات علمی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

انجمن صنفی اعضا هیات علمی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان

گزارش نشست نهاد های صنفی اعضاء هیئت علمی



گزارش نشست کانونهای صنفی اعضاء هیئت علمی

دانشگاه ها و پژوهشگاه ها، مورخ 7-3-94

نشست مشورتی 16 تشکل صنفی اعضاء هیئت علمی دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور به همت انجمن صنفی دانشگاه ولی عصر رفسنجان و با همکاری کانون صنفی دانشگاه علم و صنعت ایران در محل باشگاه اساتید دانشگاه علمو صنعت ایران روز پنج شنبه 94/3/7 از ساعت 9 لغایت 12:30 برگزار گردید. 

شرکت کنندگان در نشست، نمایندگانی از تشکل های صنفی اعضاء هیئت علمی در دانشگاه های فردوسی مشهد، تبریز، خوارزمی، رازی، تهران، هرمزگان، ملایر، کاشان، علوم کشاورزی گرگان، حکیم سبزواری، یاسوج، شهید چمران، ولیعصر رفسنجان، علم و صنعت ایران و پژوهشگاه علوم انسانی و کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران بودند و درباره

مسائل زیر به بحث و تبادل نظر پرداختند:

1- لزوم ایجاد انگیزه بیشتر برای عضویت اعضاء هیئت علمی در این نوع تشکلها، که در این مورد پیگیری و انجام اقدامات صنفی و رفاهی مورد توجه قرار گیرد. در این خصوص مواردی هم چون توجه ویژه به مشکلات اعضاء هیئت علمی جدیدالورود، بازنشستگان، مسائل مربوط به حقوق، بیمه و حق مسکن اعضاء هیئت علمی عنوان گردید.

2- ورود تشکلهای صنفی به موضوع ارتقاء علمی دانشگاه ها و ارائه نقطه نظرات کارشناسی در این زمینه، که در همین راستا بررسی و ارائه پیشنهادات در خصوص آیین نامه ها و مقررات موضوعه نیز میتواند در دستور کار قرار گیرد.

3- لزوم تعامل با مدیریت دانشگاهها در فعالیتهای تشکلهای صنفی اعضاء هیئت علمی مورد تاکید قرار گرفت.

4- موضوع اخذ مجوز فعالیت (حتی المقدور از مصادر خارج از دانشگاه) و اینکه در اولویت برنامه اجرایی تشکلهای صنفی اعضاء هیئت علمی قرار گیرد مورد توافق قرار گرفت. در این خصوص قرار شد اساسنامه نمونه وزارت کشور برای این نوع تشکلها از سوی دانشگاه علم و صنعت ایران در اختیار علاقه مندان قرار گیرد.

 5- لزوم راه اندازی و به روز رسانی Website از سوی تشکل های صنفی مورد تاکید قرار گرفت تا به صورت مرتب و شفاف اقدامات، تصمیمات و برنامه های پیش بینی شده از طریق آن اطلاع رسانی شود.

6- تشکلهای صنفی فعال به سایر موسسات آموزش عالی و پژوهشی در استان خود برای تشکیل تشکل صنفی مشابه کمک و همیاری نمایند.

7-  تشکل های صنفی فعالیتهای خود را در قالب کمیسیون های تخصصی سازماندهی کنند و در خصوص موضوعات صنفی مشترک اعضاء این کمیسیون ها از تشکل های مختلف میتوانند با یکدیگر هماهنگی داشتهباشند.

8-  موضوع تشکیل و اخذ مجوز کانون صنفی استادان دانشگاهی ایران و استقبال آن کانون از همکاری و همفکری و ارتباط رسمی با این نوع تشکل های صنفی و کمک به راه اندازی آنها در سایر دانشگاه ها و پژوهشگاه هامطرح گردید که در این خصوص قرار شد با ارسال اساسنامه کانون مذکور موضوع ارتباط با کانون صنفیاستادان دانشگاهی ایران در جلسات بعدی مورد بحث مجدد قرار گیرد.

9 - حق عضویت و لزوم طرح و اخذ آن به منظور استقلال مالی تشکل های صنفی مورد تاکید قرار گرفت.

10- در خصوص عدم ورود تشکلهای صنفی به صورت سازمانی در مسائل سیاسی و بویژه انتخابات 94 تاکید گردید.

11 - تا نشست بعدی که در شهریور ماه سال جاری، دانشگاه فردوسی مشهد داوطلب میزبانی آن است اعضاء هیئت رئیسه این نشست در خصوص ارتباطات با تشکل های صنفی و فعالسازی تشکل های جدید تلاشخواهند نمود.

کانون صنفی اعضای هیئت علمی

دانشگاه علم و صنعت ایران